Blog

Gerafeld touwtje

Af en toe heb ik dagen dat ik emotioneel op een op hol geslagen jojo lijk. Het ene moment kan ik de hele wereld aan, op het andere moment rollen de tranen bijna over mijn wangen. Het resultaat van 7 jaar de moed erin houden, tegenslagen verwerken en weer opstaan.

Het wordt gevoed door angst. De angst dat het teveel wordt. Dat onderhuids allerlei gevaren dreigen die plots als allesverwoestende lava uit een nieuwe vulkaan zullen stromen.

Dat de stress mijn liefde van mijn leven fataal zal worden en ik op een gegeven moment dat telefoontje krijg waar ik al 20 jaar bang voor ben. Dat zijn hart, zijn lichaam en geest het opgeven omdat 7 jaar buffelen tot dusver niks heeft opgeleverd.

Er is helemaal geen reden voor deze gedachten en waarschijnlijk worden we samen 80. Of 90. Maar nu is het even lastig. Het gerafelde touwtje van de jojo hapert een beetje hier. Gelukkig weet ik ook dat het morgen weer anders is.

4 Comments

  • wimzelluv

    Lieve Jet, zo herkenbaar. Hier nog zo eentje. Sterk naar de buitenwereld, maar van binnen af en toe een zooitje. Maar ik weet dat je het kunt. Jij, je man, jullie zijn samen een sterk koppel en vullen elkaar goed aan, denk ik. En mssn is het buffelen, maar de voldoening van buffelen is veel beter dan de voldoening van alles maar in de schoot geworpen krijgen. En je man is gewoon een doorzetter! En je weet het, achter elke sterke man staat een sterke vrouw!!!

    Groets,

    Wimzelluv, aka WiBro

  • Jolique van der Kammen

    Houd moed. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar zoals je zelf al schrijft ziet het er morgen misschien beter uit. Ik β€˜stuur’ je veel positiviteit. πŸ€πŸ€πŸ€

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: