Gisteravond in dit theater

speelden we weer een prachtige voorstelling. De eerste verrassing voor het toeschouwers was dat we lieten weten dat onze hoofdrolspeelster ziek was. Daar hadden ze niet op gerekend ! Hahahahaha ….

Vervolgens lieten we het publiek meedoen. Echt mooie vorm van theater, dat interactieve gedoe. Ze mochten allemaal hun zegje doen. Ik moet zeggen dat dat wel een beetje saai was ; ik had af toch echt even moeite om mijn ogen open te houden. De door ons ingehuurde figuranten waren hun geld dan wel weer meer dan waard moet ik zeggen. Mooi tekstvast !

We moeten wel op zoek naar nieuw publiek. Want ze zeggen nu allemaal hetzelfde. Meer, meer, meer …. En dan moeten wij dus steeds antwoorden dat ze maar geduld moeten hebben. We sussen ze eerst in slaap met de belofte dat ze maar hoeven te wachten tot Prinsjesdag. Even kijken of we nog ergens wat dubbeltjes en kwartjes kunnen vinden als zoethoudertje …

Natuurlijk zijn we allang bezig een nieuwe deadline te verzinnen ! Wat dat betreft kunnen jullie op ons rekenen hoor. Godzijdank is onze theatervoorstelling gelabeld met “drama”. Je moet er toch niet aan denken dat het een romantische komedie was. En dat gezeur over die hoge energierekening past al helemaal niet bij komedie. Je moet gewoon goed met je geld omgaan ! Ik red het toch ook met mijn salaris.

Gelukkig hadden we ook een break ingepland. We moesten even bellen dus lieten we de voorstelling een dik uur platleggen. De figuranten konden even gaan lunchen of zo. Dat moet hoor ; zo’n pauze. We zijn er immers even uit geweest ivm vakantie en dan moet je langzaam opstarten.

Ik gooide er wat oneliners in ; Wopke speelde zijn rol ook met verve moet ik zeggen. Hij bleef achter zijn 2 conflicterende meningen staan. Nu weet ik dat ik een meester ben in mensen suf lullen zonder echt iets te zeggen maar Wopke heeft goed opgelet. Die moet ik in de gaten houden zeg maar …

Ik hou van het laatste gedeelte trouwens ! Ontraden, ontraden, ontraden en dat dan 30 keer ! Als we op dat punt zijn aangekomen dan ruik ik de bitterballen al en het bier ! Beetje sneu dat dat blonde mens begon over kinderarmoede. Die 100.000 kinderen gaan het wel redden hoor. Daar worden ze hard van zou mijn vader zeggen. Hahahahaha !

Nou ik ga nog even vakantie vieren tot 5 september !

Groetjes,

Mark Rutte

Zeg het maar !