Blog

Glennis

Ik geef het maar direct toe ; ik heb niks met dat mens. Maar dan ook helemaal niks. In mijn optiek zingt ze niet maar schreeuwt ze melodieus. Ik vind de manier waarop ze communiceert niet erg fijn en als ze ergens in beeld komt zap ik tegenwoordig naar een andere zender.

Ooit ging ze het maken in de States en dacht ik even dat we van haar af waren. Damn niet gelukt en nu zitten wij weer met haar opgescheept. De hel. (Ben benieuwd of ik nu al iets geschreven heb wat als racistisch kan worden aangemerkt want de tenen zijn lang tegenwoordig)

Goed Glennis spijkerde een jongen van 13 aan de virtuele schandpaal omdat hij nare berichten naar haar had gestuurd. En natuurlijk is dat niet oké! Ook pubers moeten weten dat er grenzen zijn aan wat je kan zeggen. En natuurlijk moeten ze daar op aangesproken worden.

Ik.vind alleen dat het niet nodig is om dat op deze manier te doen bij een mens, gevoelsmatig tussen servet en tafellaken. Bel de politie, zoek op een andere manier contact, geef hem openlijk een antwoord maar om hem online uit te stallen en aan de schandpaal te timmeren gaat me te ver.

Glennis kwam even bij die andere schreeuwlelijk Jinek uitleggen hoe zwaar ze het wel niet heeft. Inclusief tranen. Huilen. Blijkbaar wonen we in de land waar je het heel erg zwaar hebt als … (hoe omschrijf je nu iemand huidskleur zonder dat je kans loopt een aangifte aan de broek te hebben ?) … niet blanke.

Wat mag ze blij zijn dat haar carrière niet van de grond is gekomen in de VS ! Want daar hebben ze nog minder de pampercultuur dan wij hier. Man zelfs Bol.com heeft zwarte piet in de ban gedaan om alle tere zieltjes te sparen. Nou kom er maar eens om aan de andere kant van de grote plas.

Misschien moet Glennis er eens over nadenken over hoe ze zelf spreekt, wat ze uitstraalt. Want zodra ze haar schuurdeur open doet is er maar 1 ding wat ik denk ;

Glennis Glennis Glennis je weet toch dat het de toon is die de muziek maakt ? En of je nu groen, wit, geel of paars bent … Spreek tegen me zoals jezelf aangesproken wilt worden. Of hou anders je muil.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: