Blog,  Boeken

Go with the Flow

Nu het leven aan de ene kant zo snel gaat qua veranderingen en aanpassingen maar aan de andere kant de dagen een eeuwigheid kunnen duren, zijn veel mensen op zoek naar innerlijke rust en harmonie. Ik wel in elk geval.

De Flow is dan een prima begin. Ik hou van dat blad ! Het voelt goed, fijn papier, leuke toevoegingen. Vroeger kocht ik er zo af en toe 1 als cadeautje voor mezelf. Heerlijk op de bank, kop koffie bij de hand en het mobieltje op stil.

Via de Facebookgroep kwam ik dit tegen. Een leuke slinger die je nu gewoon kan downloaden om te printen, uit te knippen en op te hangen. Hoe leuk is dat ?! Ik ga op zoek naar papier !

xxx Jet xxx

PS ; Ze hebben een ontzettend leuke aanbieding op dit moment dus als je al van plan was om een abonnement te nemen is dit misschien het moment. 🙂

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: