Blog

Hebberig …

In deze tijd waarin we alles moeten recyclen (als het niet voor het milieu is is het wel voor onze eigen portemonnee ) vind ik het nog steeds een crime wat te doen met dat stomme afval wat niet in de grijze mag zoals koffiedik. eierschalen enz enz.

We hebben een gewone afvalbak maar officieel mag je daar die zooi niet in dumpen, ook niet als het regent en je drijfnat bent voordat je bij de groene kliko bent. Of wanneer je net wakker bent en op blote voeten in je slaapbroek maar aan 1 ding kan denken en dat is koffie. Mag dat niet ? Nee dat mag niet. Maar ik doe het wel …. Niet verder vertellen.

Maar als moeder van 3 kinderen waaraan je de aarde toch een beetje netjes door wilt geven en zo was ik toch op zoek naar een beetje een leuke oplossing. (Dat van die aarde is natuurlijk gewoon een smoes om eens iets leuks aan te schaffen, dat snappen jullie. ) En die vond ik bij de Kitchen Garden Shop ! Zo’n website waar je hebberig van wordt … Heel hebberig !

Kijk nou toch wat een leuk emmertje dit is ! Met binnenemmer en dus luchtdicht. Ik vind hem echt superleuk. Zus heeft hem inmiddels al op het aanrecht staan en het is echt een fraai exemplaar.

En ze hebben nog veel meer leuke dingen die ik zo zou kopen. Misschien een kijkje waard als je op zoek bent naar iets voor de keuken of de tuin. Het duurt nog maar even en het moestuin seizoen begint weer. Ook op dat gebied is wel het één en ander te koop bij deze leuke webwinkel.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: