Blog

Hee Alex !

Man voor je het weet is het alweer dinsdag en is het er nog niet van gekomen om een berichtje aan je te typen.

Als ik dit typ ben je alweer op pad of je gaat zo. Mannen zoals jij zorgen ervoor dat de winkels bevoorraad blijven. Bedankt man ; respect ! Terwijl driekwart van Nederland zich voor de buis gooit met de gordijnen dicht en de kachel op 22 stuur jij over het asfalt. Wat waarschijnlijk straks spiegelglad is omdat strooizout iets schijnt te bevatten wat schadelijk is. PSAF zit erin. En er gelden hele strenge normen voor grond die die stof bevat. In 2018 maakte het geen reet uit , in 2019 is het een ramp blijkbaar.

Ik weet niet wat er aan de hand is in ons kikkerland maar ik word er wel een beetje depressief van. Eigenlijk niet depressief maar ontzettend boos en opstandig. Er is geen beroepsgroep die wel tevreden is, niks is meer vanzelfsprekend en over alles wordt er ontzettend gezeurd. Zwarte Piet mag niet meer en er is zelfs een D66 mens die actie wil ondernemen tegen kerstmuziek. Kerstmuziek ; nu vraag ik het je !

Die mevrouw krijgt een riant salaris als kamerlid en besluit een statement de wereld in te gooien dat de cheesy kerstmuziek maar afgeschaft moet worden. What the f*ck ging er door dat hoofd toen ze besloot dat een punt van aandacht moet worden ? Dit land staat op de rand van een recessie en het scheelt naar mijn idee weinig of we hebben binnenkort een volksopstand die mensen zich nog lang zullen heugen en deze domme doos van D66 begint over kerstmuziek.

Boeren hebben geen idee wat hun boven het hoofd hangt, ze hebben geen idee of ze mogen blijven boeren. Mensen in de zorg knappen af bij de enkels, onderwijzend personeel ziet met lede ogen aan dat de spoeling zo dun wordt qua vervanging dat het niet anders kan dan regelmatig klassen naar huis te sturen bij ziekte van een leerkracht. Bouwbedrijven liggen stil, de transportsector heeft minder werk. De binnenvaart kampt met allerlei problemen. Een rechter besluit dat de IS kinderen weer naar Nederland moeten. KOZP …..

Een land wat trots was op de boeren, de handelsgeest van de inwoners, de tradities in ere hield met ruimte voor andere culturen is verdwenen. Het is een natie geworden dat bestuurd wordt door matennaaiers die enkel en alleen oog hebben voor het grote geld. Met een kabinet die blunder na blunder begaat en niemand die daar de enig juiste conclusie aan verbindt en opstapt. Een minister president die “zich niet kan herinneren” of hij is bijgepraat over burgerslachtoffers tijdens een beschieting in het buitenland door ons leger tijdens een missie. En nu is het rapport zoek ….

Het voelt alsof we in een soort achtbaanrit zitten terwijl we weten dat de rem defect is. Ik hoop dat er niks mis met jouw remmen vannacht, dat het maar niet glad mag worden en als je op bezoek gaat bij je moeder dat ze met je naar de kroeg wil. Dat hoop ik. Voor de rest heb ik de hoop inmiddels een beetje verloren ….

Hou um tussen de lijntjes vriend !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: