Hee sophie ! Met mark …

Hoe is het ? Nog een weekje hè ? Dan gaan we zien of onze campagne een succes is geweest. Ik wil je trouwens even een compliment maken. Dat je gezegd hebt dat je agenda tot met 15 maart vol is. En dat je dus niet in debat kan met haar van BBB. Je had het memo toch gelezen !

Echt die Caroline zou verboden moeten worden. Nu willen we dat wel met meer mensen in de 2e kamer toch ? HAHAHAHAHAHAHA ! Gisteren weer een debat over die toeslagenaffaire. Zucht. Ik heb toch al sorry gezegd ? Toch ? Volgens mij wel al is mijn geheugen ook niet zo best.

Iedereen zal wel denken dat ik probeerde te duiken door te zeggen dat ik niet was uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Dat deed ik ook maar het is wel erg naar als ze het daadwerkelijk benoemen hè ? Ik vind het ook echt vervelend als ze jou mijn tassendrager noemen. Want je bent veel meer natuurlijk. Je haalt ook mijn koffie en zo ….

Goed ik dus appen naar Sieta (of heet ze nu Rita ?) dat ik graag gekomen was maar ja …. Toen werd ik dus alsnog uitgenodigd door 16 van de 20 partijen. Zijn ze nu helemaal gek geworden ? Ik lag net zo lekker op de bank en was mailtjes aan het versturen over de oorlog in Oekraïne en zo en dan denken ze dat ik naar de 2e kamer kom voor zoiets onbenulligs.

Dus ik stuurde een app dat Aukje de Vries de zaken heel goed waar kon nemen en dat ik het graag aan haar overliet. We hebben Aukje namelijk geselecteerd op haar bord voor de kop en de automatische beantwoording in drie zinnen.

-kan niet.

  • wil niet.
  • doe ik niet.

En wat willen ze nu allemaal dan ? Omtzigt die wil dat de belastingdienst zich aan de wet houdt. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! En hij wil weten wanneer de belastingdienst wist dat ze de 13 weten overtraden met hun gedrag. Dat heeft ie nu al 23 keer gevraagd. Je zou toch denken dat ie snapt dat we dat gewoon niet gaan doen.

De slachtoffers van de toeslagenaffaire moeten zich er maar bij neerleggen dat dit hun leven is. Jammer dan. Toch Sophie ? Nou goed leuk je even gesproken te hebben ; ik ga me voorbereiden op het gesprek bij Vandaaginside op 13 maart. Daar heb ik mezelf maar voor uitgenodigd. Zo ben ik. Nou tot later !

Zeg het maar !