Blog

Help mijn man is thuis

Omdat dat stomme Coronavirus roet in een hele hoop eten gooit, is manlief vandaag en hoogst waarschijnlijk morgen ook nog thuis. Deze maandag hoefde dus alleen de middelste op tijd eruit om een dagje te gaan werken. Nu is het best gezellig dat hij een paar dagen bij ons vertoeft maar het brengt ook enigszins problemen met zich mee.

Morgen komt namelijk HRM het afval weer halen en daar zit hem nu net de kneep. Dankzij deze firma kunnen we heel veel recycle afval kwijt zonder dat we er voor naar de stort moeten. Dat scheelt in de portemonnee en geeft je de kans om eens heerlijk op te ruimen.

Troep

Ik neem heel gemakkelijk afscheid van overbodige (in mijn ogen) rotzooi (wederom in mijn ogen) De standaard van de mixer die alleen als functie heeft uit het keukenkastje te vallen zodat ik hem er weer in kan gooien bijvoorbeeld.

En dan hebben we 13 paar regenlaarzen. Dertien! We wonen hier met zijn vijven en niemand past meer in maatje 32. Niemand. Weg met dat spul ! Tafeltjes waarvan 1 poot gebroken is, weg ermee. Ik vertienvoudig Fling a ding a day zonder moeite.

Wat dan ?

Manlief is echter van het bewaren. Maar dan ook alles.Plankjes, buisjes, touwtjes enz enz. Name it en hij wil het houden. Want stel je voor dat je nou net dat plastic pijpje nodig hebt op een bepaald moment ! Ja wat dan ?!

Het is dus een spel wie de slimste is en het snelst. Ik stop oude jassen uit de bijkeuken in een vuilniszak en hoop dat ie dat niet opmerkt en heb de standaard van de mixer inmiddels weet klaargezet om morgen mee te geven.

Hij heeft 3 oude luchtslangen gered van de vuilnisauto en 2 lege plastic vaatjes die hij nog gebruiken kan. Hij heeft me uitgelegd waarvoor maar dat ben ik inmiddels alweer vergeten. Laten we het deze keer maar gelijkspel noemen.

Hopelijk is ie volgende week weer gewoon aan de rit. 🙂

3 Comments

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: