Het is groen !

Ik heb de site maar even geverfd. Groen leek me wel toepasselijk. Op wit zie je die leuke sneeuwvlokken ook niet vallen. En wie wil dat nou niet ? Zeg nou zelf …

Ondertussen rukt de kerst ook op in huize M. Met kleine dingen het toch een beetje gezellig maken. Eigenlijk is de aanloop ernaar toe nog leuker dan de dagen zelf vinden jullie niet ?

Ik ben helemaal verliefd op mijn Deense adventloper ! Marjon en ik gaan samen de adventkalender met thee openmaken. Ik ben helemaal geen theedrinker maar hartstikke leuk om samen elke dag een kopje te maken met chocola natuurlijk. Het is tenslotte bijna kerst.

En ik mag elke dag in december een pakje openmaken uit de mand. Vorig jaar kreeg ik al zoiets van de kinderen en dit jaar weer ! Speciale editie dus gewoon 31 pakjes. Aan het eind heb je dan een prachtig album voor alle december foto’s. Nu niet vergeten om die dan ook te maken. Ik heb een herinnering in mijn telefoon gezet zodat ik het niet vergeet.

Het wordt een bijzondere decembermaand : dat is iets wat zeker is. Met ups en downs ; met een lach en een traan of 2. Of 3. Maar hoe dan ook ; we doen mee ! Eerst 2 verjaardagen (de oudste op 2 december en ik de 6e) en daarna gaan we full steam op naar de kerst ! De muziek is al geregeld. 🎄

Zeg het maar !