Het is klaar

Corona maakt slachtoffers. Niet alleen in ziekenhuizen maar ook achter gewone voordeuren zoals de jouwe en de mijne. En dan bedoel ik niet alleen de mensen die daadwerkelijk het virus oplopen.

Het leed van de restauranthouder, de kapper en al die andere ondernemers die gevangen zitten in de gevolgen van idiote wetgeving. Die cijfers lieve mensen vind je nergens terug.

De coronasteun die in veel gevallen nog een strop om de nek van de ondernemer blijkt te zijn. De vaste lasten die doorlopen zonder inkomsten. Mensen die inmiddels bezig zijn hun pensioenvoorziening aan te spreken om het hoofd boven water te houden.

En dan kan dat zooitje daar in Den Haag wel roepen dat we nog even door moeten zetten, dat we er bijna zijn en dat het niet anders kan maar het is voor veel mensen echt 1 minuut voor 12.

De berichten over omicron zijn al tijden dat het misschien besmettelijker is maar minder heftig dus minder ziekenhuisopnames. Waarom wordt daar niks mee gedaan ?

Het is klaar. De samenleving moet open. We moeten weer leven. Ik steun alle ondernemers die besloten hebben om zaterdag open te gaan. Go for it !

Zeg het maar !