Het is wat het is …

Vandaag is de dag dat er in politiek Den Haag wonden worden gelikt, partijen zich in de 7de hemel wanen en er achterdeurtjes open gaan voor schaduwgesprekken terwijl er voor de bühne allerlei politiek correcte dingen de ether worden ingeslingerd.

Er zullen mensen zijn die onze democratie zullen bejubelen en er zullen mensen roepen dat er fraude is gepleegd. Mijn stem ging naar BBB. Omdat ik helemaal klaar ben met de mensen die al jaren met hun derriere vastgeplakt zitten aan het Haagse pluche.

Vol verbazing bekijk ik de exit poll. Een land krijgt het bestuur wat het verdient zeggen ze. Ik weet het niet of dat zo is. Wat ik wel weet is dat ik met minder vurige belangstelling de formatie en zo ga volgen. Ik snap gewoon niks meer van het land waarin ik woon. Waar is het sociale gezicht gebleven ? The day after ….

Gelukkig bestaat ibuprofen.

Zeg het maar !