Het prachtige westerkwartier

Ik was aan het nadenken hoe ik mijn fotografie hobby weer leven in kon blazen. En eigenlijk is het Thea die me op dit spoor zette. Thea is ambassadeur Nationaal Landschap Zuidwest Friesland en maakt echt schitterende foto’s. Klik hier voor een kijkje op In Thea Momintsje (echt even doen hoor !)

En toen dacht ik (ik denk er wat af tegenwoordig) …. Ik woon in een prachtige gemeente met maar liefst 41 kernen. 41 ! Daar kan je best een leuke fotoserie van maken. Dus dat ga ik doen in 2023 ! Ik ga op pad in eigen omgeving om te kijken wat er valt te ontdekken.

De volgende dorpen zijn de kernen in onze gemeente. Sommigen zijn best groot maar je hebt ook kleine gehuchten. Met allemaal hun eigen geschiedenis en verhalen.

Dit zijn ze : Aduard, Boerakker, Briltil, De Wilp, Den Ham, Den Horn, Doezum, Enumatil, Ezinge, Feerwerd, Garnwerd, Grijpskerk, Grootegast, Jonkersvaart, Kommerzijl, Kornhorn, Lauwerzijl, Leek, Lettelbert, Lucaswolde, Lutjegast, Marum, Midwolde, Niebert, Niehove, Niekerk, Niezijl, Noordhorn, Noordwijk, Nuis, Oldehove, Oldekerk, Oostwold, Opende, Pieterzijl, Saaksum, Sebaldeburen, Tolbert, Visvliet, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Ik ben benieuwd en ik hoop jullie ook !

One Comment

Zeg het maar !