In balans

Zijn jullie ook 1.0 wat agenda’s betreft ? Ik hou van een nieuwe agenda. Mooi papier wat lekker schrijft. Een fijne pen met aan aantal markeerstiften. En er moet in die nieuwe agenda ruimte zijn voor to-do lijstjes, doelen, naast de gewone ruimte voor afspraken en dergelijke. Ik had een gewone agenda en een bullet journal voor dit alles totdat ik via Henrike hoorde over de balans planner.

De balansplanner heeft het allemaal ! En dat niet alleen ! Ik gebruikte hem eerst zoals ik denk. Veel en van alles door elkaar. Maar je kan je aanmelden voor een wekelijkse mail waarin Jisca je allerlei tips geeft om de planner maximaal te gebruiken. Vulde ik mijn oude agenda vroeger snel in met steekwoorden ; nu ga ik er echt voor zitten.

Want echt nadenken over je doelen, waar je je focus op wilt leggen …. daar moet je echt even tijd voor maken. Elke week heeft een startpagina waar je dergelijke dingen in kan vullen. Er is zelfs ruimte voor een lijstje en een doodle sectie op de linkerpagina onderaan. Maar je kan hem ook gebruiken voor een mooie quote, een foto of iets anders.

In het weekoverzicht is niet alleen ruimte voor afspraken en dergelijke maar onderaan elke dag vind je ook ruimte voor menuplanning. noteren van het aantal stappen of je water inname. kan natuurlijk ook zijn dat je in die vakjes iets anders wilt noteren. Dat is nu net het mooie van de balansplanner.

Achterin vind je nog allerlei lijstjes en ruimte voor allerlei notities !

Ik ben echt ontzettend blij dat ik besloten heb een balansplanner aan te schaffen ! Mocht je nu door deze blog nog meer willen weten ……. Klik hier !

2 Comments

Zeg het maar !