It’s beginning …

Terwijl hier de kachel voor het eerst de kamer opwarmt naar 20 graden, de zon schijnt en we een blijkbaar nog een mooie week voor de boeg hebben ben ik al in kerstsfeer.

Elk jaar ben ik laat wanneer het de feestdagen betreft. Met Pasen en zeker met kerst. Mijn mantra “kan nog wel, kan nog wel, kan nog wel loopt altijd uit op genoegen nemen met wat er nog is zeg maar.

Maar niet dit jaar ! Mooi niet ! Dit jaar maak ik ze zelf. Echt waar ! Er is inspiratie genoeg te vinden online en de een is nog mooier dan de ander. Nu is het met papierkunst hetzelfde als met kookboeken.

Je ziet altijd de mooiste foto’s in kookboeken en ik heb allang niet meer de illusie dat mijn eindresultaat in de buurt komt van dat perfecte plaatje. En zo gaat het ook met knutselen.

De mensen die in designteams zitten krijgen alle nieuwe spullen, hebben echt alles. En ze weten hoe ze het moeten vastleggen voor social media. Ik ben echt niet goed genoeg om het ooit zo ver te schoppen. Dus ik doe het met de dingen die ik heb en ik heb zeker niet minder plezier.

Mijn proto-type is klaar. Nu nog fine tunen met wat sneeuw en een andere stempel. De bomen zijn me ook nog niet naar het zin. Eens kijken of sky radio Christmas al te vinden is en dan gaan we los.

3 Comments

Zeg het maar !