Blog

Jan Huilie Huilie Huzen

Gisteravond gebeurde er een ongeval op de a28. Een vrachtwagen raakte een personenauto omdat het verkeer plots er langzaam reed. Voor deze aanrijding werd onder andere Jan Huzen aangehouden. Blijkbaar waren ze met een aantal auto’s on tour en reden trager dan gemiddeld mag worden verwacht op een snelweg. Volgens een verklaring van een deelnemer reden ze inderdaad langzaam om de groep weer bij elkaar te krijgen.

Als je google raadpleegt en de naam Jan Huzen intikt krijg je een aardig beeld van deze meneer. Vorig jaar begon deze man een FB groep om de boerenacties te steunen en ik moet zeggen dat ik dat initiatief van harte steunde. Ik ben ook lid geweest van deze groep totdat de complotgekkies de overhand kregen en van de reacties zeker 90 % totaal niet gefundamenteerd, radicaal en ridicuul waren. De meest idiote dingen heb ik daar gelezen over de regering, Corona en god mag weten wat nog meer.

Dat dhr Huzen moest “onderduiken” nadat hij gedreigd had de namen van undercover agenten bekend te maken was koren op zijn molen. Heerlijk lekker berichten plaatsen met foto’s en zichzelf in het verdomhoekje zetten met een ik-laat-me-niet-onderdrukken-en-blijf-positief-sausje. Ik had op een gegeven moment gegeten en gedronken en haakte af. Blijkbaar vond FB het na een poosje ook wel genoeg geweest en werd de hele pagina verwijderd.

En wat ik zo lees zijn is het merendeel van de groep waar hij de groep voor opgericht had daar niet bijzonder rouwig om. Het boerenbelang stond allang niet meer centraal maar werd gebruikt om van de heer Huzen een soort martelaar van de hedendaagse tijd te maken.

Natuurlijk roept JH nu ook moord en brand. Volgens zijn zeggen had hij niks te maken met de aanrijding en is dit land op weg naar hel en verdoemenis maar hij gaat volgende week gewoon weer op pad. Als ik een suggestie mag doen; misschien is er een onverhard pad richting Schoonebeek. Want elk weldenkend mens weet dat een ongeluk niet op je achterbumper hoeft te gebeuren om er verantwoordelijk voor te zijn.

Misschien moet ie zich eens verdiepen in het ontstaan van files en het harmonicaeffect. Het zou hem sieren als hij, al is het maar 1 keer, zou zeggen ; dit had zo niet gemoeten. Maar nee het bekende patroon van huilie huilie doen zit er zo ingeramd dat ook dit keer dat de boventoon voert.

Bok op !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: