Just checking in …

Het is alweer even geleden geloof ik dat ik wat schreef. Ik ben jullie niet vergeten hoor maar man wat is het even druk. Portfolio’s die moeten worden ingeleverd, werken, naderend examen. Ik begin mijn draai te vinden maar zo af en toe … Niet dat ik niet had verwacht dat er zo’n moment zou komen hoor.

Ik heb leuke klasgenoten, prima collega’s en een prachtbaan. Wat wil ik nog meer ? Nou iets meer tijd om te bloggen of te prutsen met papier zou fijn zijn. Kwestie van iets beter plannen denk ik. Iets meer structuur. Even alles op een rijtje zetten.

Deze week werk ik 34 uur en heb ik 6 uur scholing. Ik wil mijn ramen doen, de tuin netjes maken (misschien toch een fairybell ?) maar dat schuif ik gewoon door naar volgende week. Kortom het is nu een beetje hectisch allemaal maar I’ll back back met meer berichten want ik kan jullie toch niet missen !

Vergeten jullie niet te stemmen volgende week ?

xxx Jet xxx

One Comment

  1. Anoniem

    Jeetje meid, je hebt het hartstikke druk nu, 34 uur werken is niet niks. Stiekem wel fijn dat er ook late diensten bij zitten, ben je toch overdag nog eens thuis (vond ik tenminste fijn).
    En dan ook nog naar school, en dat huiswerk en portfolio(s). Dat heeft mij ooit genekt! Je moet weer leren leren, leren stilzitten en luisteren. Volgens mij is gewoon werken nog het leukste en gezelligste. Maar wel heel veel uren!
    Laat je niet gek makken, t stomme thuiswerk blijft er wel en zo ineens heb je zin en energie om je huis en tuin om te toveren in kerstsfeer. Liefs van mij😘

Zeg het maar !