#lievemarion

De Brandaris. Het begin van onze bijzondere vriendschap. De leuke mensen groep. Wat begon als een mopperplek over bepaalde ontwikkelingen werd een veilige haven om ons hart uit te storten. We werden vrienden zonder elkaar ooit te hebben gezien. De 4 musketiers.

Die weekenden weg naar Lommerbergen. De kinderen en kleinkinderen die zo belangrijk voor je waren. En natuurlijk je man. Je hebt nooit de zieligheidskaart getrokken. “Oh ja ze vonden het nodig om me met een hoogwerker uit huis te halen”. Stoer wijf ! Als we je een paar dagen misten online kwam weer een cool berichtje dat je even in het ziekenhuis lag. Beetje bijwerkingen ….

Je liefde voor Ajax, je verzameling vuurtorens in het toilet. Prachtige kerstballen die voorbij kwamen op de timeline. De coronaperiode die soms zo zwaar was. De angst om besmet te worden terwijl je al ziek was. Het prachtige cadeau aan je kinderen op je laatste verjaardag. Uniek mens met een uitgesproken mening.

Vandaag was het tijd om afscheid te nemen. Van je prachtige gezin, van deze wereld. En mens wat gaan we je missen ! Ik hoop dat als er een hiernamaals is dat ze er op zijn minst 1 vuurtoren hebben en een sportkanaal. Jouw naam zal voor mij altijd verbonden blijven met de Brandaris en het eiland waar je zo graag kwam.

Bedankt lieve Marion … voor alles ! Ik wens allen die je lief hebben heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

R.I.P.

3 Comments

  1. Ellen

    Een “valse start” hadden we, maar eerlijkheid duurt het langst. Heel veel sterkte voor het gezin, de familie en vrienden van Marion en voor jullie Jet. 🌹

Zeg het maar !