Blog

Lijstje

Ik ben er klaar mee. Tijd voor een lijstje. Het zijn allemaal kleine dingen die moeten gebeuren maar op de een of andere manier blijven ze erbij.

1) gordijnhaakjes halen. Natuurlijk zijn het weer van die stomme speciale dingen die 6 euro per zakje kosten maar dit is ook geen gezicht.

2) plaatjes deuren vastzetten. Overal donderen die stomme schroeven eruit en verdwijnen. Even bedenken hoe ik dat uit ga leggen in de doe-het-zelf-want-niemand-anders-doet-het-zaak.

3) als we dan toch bezig zijn met de deuren : de klinken rechtzetten. Inmiddels zijn de koters 15, 16 en 22 dus moet kunnen.

4) stang halen voor vitrage kamer puber 2. De rest is al 3 jaar in huis. Zeg me dat we niet de enigen zijn waar sommige dingen wat langer duren.

5) strip in gang bij rand laminaat bevestigen en een nieuwe mat regelen. Nog even en het laminaat ligt tegen de voordeur aan.

6) troep verzamelen voor grof vuil. Als ik een onbeperkt budget had huurde ik de grootse afvalcontainer om alle z oooi weg te gooien. Dit bij voorkeur wanneer man niet thuis is want dan haalt ie de helft er weer uit.

7) radiatoren schoon blazen met compressor. Wie heeft ie godsnaam bedacht dat die dingen van die rare ribbels moeten hebben ? Is er trouwens nog een markt voor antiek stof ?

Ik voel me nu al beter.

Zo en nu eerst koffie !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: