Maandag

Ik ben om kwart voor 4 mijn bed uit om man naar standplaats te brengen. Daarna volgt om half 7 een ritje naar het station in Buitenpost omdat de jongste een dag theorie heeft in Leeuwarden. De middelste afzetten bij het bedrijf en de cirkel is rond zodra ik weer op de inrit sta.

De afgelopen nachten slecht geslapen dus ik grijp mijn kans en duik zodra het kan weer ons bed in. Ik hou ervan als het voeteneind nog een beetje warm is maar vandaag ben ik te laat. Aan de ene kant ben ik bekaf ; aan de andere kant sta ik al op scherp. De vraag is welke kant gaat winnen.

Er volgen een paar uur heerlijk slapen. Ik zal het nodig hebben gehad denk ik dan maar en accepteer het feit dat ik dus niet mijn hele to do lijst af ga werken vandaag. Het is wat het is.

Vandaag begint Cruising trough the holidays in Flylady land ! In kalme stappen naar een ontspannen decembermaand. Wie wil dat nou niet ? Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar de boom hier in huis staat gelijk aan een slagveld.

Waar moet ie staan ? En waar laat ik dan wat al op die plek staat ? Als ik nou eens al die stappen van Cruising trough the holidays ga volgen, dan moet het goed komen. Hoop ik … De avond is inmiddels gevallen en ik zit bij knus lamplicht wat te mijmeren over van alles.

De maandag zit erop.

One Comment

Zeg het maar !