Blog

Mam blij, jij blij !

Het kan je niet ontgaan zijn , aanstaande zondag is het moederdag ! Mocht je bij het lezen van deze mededeling in de stress schieten … Dat is niet nodig. Ik ga je een paar gouden tips geven die moederdag gaan redden.

Levine van Doorne – Brood uit eigen oven

Het ontbijt op bed moet je ook even regelen (een ei 4 minuten koken ; dan is ie heerlijk !) maar als je dit boek cadeau doet zit het volgend jaar helemaal geramd qua heerlijk versgebakken brood. Levine is echt een expert op dit gebied en haar boeken vliegen als warme broodjes over de toonbank. (ik geef toe ; ik heb betere woordspelingen gemaakt)

Brood uit eigen oven

Rutger bakt ; het makkelijke bakboek

Ik schreef al eerder een blog over dit boek en ik ben nog steeds enthousiast ! De recepten zijn inderdaad heel simpel, ze zijn erg gevarieerd en eigenlijk lukt alles. En wees nu eerlijk ; een zelfgebakken taart is echt wel heel lekker !

Donna Hay – Simple dinners

Ik kreeg 2 jaar geleden een bakboek van Donna Hay cadeau en ik pak het vaak uit de kast om het door te bladeren. De vormgeving van haar boeken is echt geweldig ! De Australische schrijfster maakt meerdere kookboeken waaronder dit boek. Laat de titel je niet op het verkeerde been zetten ; het is een Nederlandstalig boek. Dat belooft verrassende maaltijden straks !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: