Marcel Ch.

Ik zit inderdaad achter een slotje op Twitter om van dat eeuwige ge-eikel met je af te zijn. Dat jij dat niet uit kan staan is niet mijn probleem.

Nog 1 keer een dergelijke bedreiging en de gevolgen zijn voor jou. En je account opheffen helpt niet. Ik heb meer dan voldoende screenshots om de boel aan jou te koppelen.

Ook helpt het verwijderen van tweets niet. Helaas pindakaas.

Een ander account van “meneer”.

Het is nu verdomme een keer klaar.

Voor alle duidelijkheid ; dit is geen gesprek. Dit is een mededeling. En ik bepaal nog steeds hier welke reactie wel of niet gepubliceerd wordt. En dat gaat niet gebeuren met die van jou.

Misbruik van mijn emailadres om je reacties gepubliceerd te krijgen zonder goedkeuring is niet slim. *dossier Marcel*

Verder zou ik even je eigen spelling controleren. In de 8 reacties die je hebt achtergelaten …. Balk en splinter.

En er staan inderdaad geen reacties onder dit bericht omdat ik geen enkele heb toegelaten. Ik ga jou namelijk niet de kans geven iedereen uit te maken voor rotte vis, werkgevers te taggen of andere persoonlijke dingen de wereld in te slingeren, alleen omdat je wilt rellen.

Hahahaha sinds wanneer ben ik verantwoordelijk voor anonieme likes op jouw tweets ? Je hebt zoveel mensen tegen je in het harnas gejaagd … Maak je eigen berekening maar ! En als ik al zou weten wie het doet, dan ga je dat niet van mij horen. Met je slettebakje …

En ik zou er niet teveel op rekenen dat mensen geen info verstrekken. Jouw reacties via email verdwijnen vanaf nu rechtstreeks in de spam-map. En mijn emailaders misbruiken om toch iets te kunnen plaatsen op mijn website gaat je ook niet meer lukken. De groeten !

Zeg het maar !