Blog

Matennaaier

Je hebt ze in alle soorten en maten op de werkvloer. Je kent ze vast wel : de collega die bij je komt staan, gaat zeiken over de baas en zodra jij je negatief uitlaat als een speer naar de directie rent om te gaan klikken.

Er is een nieuwe soort opgestaan. De lul met vingers XXL. Die gaat zelfs lopen stoken bij een ander bedrijf dan het zijne. Die zoekt zijn slachtoffers uit en verzamelt informatie om dat vervolgens op het bureau te deponeren van de directie van de concurrent.

Volgt u het nog ? Chauffeur A werkt voor 1, chauffeur B rijdt voor 2 als ?zelfstandig ondernemer. Samen voeren ze werkzaamheden uit voor een 3. Toevallig zitten beide firma’s in dezelfde plaats.

B is de slang in het transportparadijs. Sneaky loopt ie bij alle chauffeurs van bedrijf 1 langs en voert de eventuele onvrede om maar uitspraken uit te lokken. Alle informatie dropt ie op een vrijdagmiddag bij de baas van bedrijf 1. En dan het verhaal natuurlijk nog even lekker aandikken en verdraaien om de ellende nog groter te maken.

Van die types die een ruzie uitlokken en vervolgens als een schijtlijster achter de schutting gaan zitten genieten van de knokpartij die ongetwijfeld volgt.

Nu heeft B het geluk dat hij met mijn man heeft gepraat in plaats van met mij. Ik had hem op zijn bek getimmerd. Serieus. De vuile NSBer. En dan ook nog proberen om mensen op te zetten tegen de directie zodat de vlam in de pan slaat en chauffeur A ontslagen gaat worden.

Wat ben je toch een walgelijk figuur ! Ik wens iedereen het beste maar jou niet. Maar karma vergeet niks. Er komt een moment dat je terugkrijgt wat je hebt uitgedeeld vriend. Geloof mij ! Er komt een moment dat je terug denkt aan alle rotstreken die je mensen geleverd hebt en je weet dat je alle ellende hebt te danken aan jezelf.

Wees geen Luc.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: