Blog

Melktappunt Trimunt

Zo dat is mooi nieuws ! Ook hier in de buurt is nu biologische melk te koop, rechtstreeks van de boer. Verser kan je het niet krijgen en je steunt de melkveehouder direct. Ik hou ervan !

Tappen bij familie de With !

Bij Melktap Trimunt wordt de biologische melk van melkveebedrijf Familie de With aangeboden. Op ons melkveebedrijf worden zo’n 70 melkkoeien gehouden en 25 stuks jongvee tussen de 0 en 2 jaar. Zoveel als mogelijk lopen de koeien van het voorjaar t/m het najaar buiten, in de tussentijd krijgen ze gras te eten wat eerder het jaar van het land is gehaald en is ingekuild.

In de tap kunt u, uw eigen melk tappen. Er zijn 2 mogelijkheden op de tap 0,75 liter en 2 liter. Voor beide hoeveelheden is een petfles te koop, deze is herbruikbaar.

Daarnaast zijn er biologische producten zoals eieren, pannenkoekenmix en honing te koop. In de loop van de tijd zullen we het assortiment met producten uit bereiden, houd daarvoor facebook en Instagram in de gaten.

Bron ; fb pagina Melktappunt Trimunt.

De prijs ligt iets hoger dan die in supermarkt maar de kwaliteit en smaak zijn niet te vergelijken met melk uit een pak.

Het adres is :

Kloosterweg 5 Marum

✉️ melktaptrimunt@outlook.com
📞 0594-644548

Openingstijden ; 7 -22 uur

Let op ; je kan alleen gepast betalen ; de automaat wisselt niet !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: