Met een knal …

Geen vuurwerk dit jaar. Wederom een vuurwerkverbod om de zorg te ontlasten. En ik , als de dood voor dat spul en in het bezit van huisdieren, kan wel janken.

Met je zorg ontlasten … Het is blijkbaar alleen aan de bevolking om dat te doen. En dat is het gevolg van het jarenlang de zorg uitkleden tot op het bot.

Dat hebben jullie in Den Haag besloten. De eindeloze administratie, de onderbetaling. De privatisering. Dat hebben jullie gedaan !

De zorg was een robuuste eikenhouten kapstok en is door jullie gemaakt tot een iel ijzeren hangertje waar je je jas nog niet op kan hangen zonder dat ie doorbuigt. En daar hangen jullie alles aan op !

En nu we al dik anderhalf jaar in een pandemie zitten zie ik alleen maar het zwalkende beleid en het wijzende vingertje. Naar de bevolking die de regels niet volgt of juist wel.

Twee weken geleden mocht een huisgenoot nog gaan werken als er iemand in het gezin besmet was. Twee weken geleden !

Ik en velen met mij hebben ons zoveel mogelijk aan de regels gehouden. Vaccineren, mondkapjes, lockdown, afstand bewaren, handen stuk wassen.

QR codes, apps op de telefoon. Check, check, check. Was ik maar een politica want dan mag ik niet geweigerd worden als ik de zooi niet voor elkaar heb.

En wat krijgen we nu ? Wederom maatregelen die ongetwijfeld nog aan gescherpt gaan worden. En het wijzende vingertje.

Jullie schuld want jullie …. Ik ben klaar mee.Genoeg is genoeg. Stelletje fucking amateurs !

Zeg het maar !