Blog

Morgen de boel op de kop

Het is een roerig weekje in ons kikkerland. Het laat ook direct zien waar een klein land heel groot in kan zijn. Waar een beroepsgroep groot in kan zijn. As we speak zijn er alweer vele tractoren onderweg naar Den Haag. Vanuit alle hoeken van het land gaan mensen morgen protesteren. Want het is genoeg geweest. Het is klaar.

Onze volksvertegenwoordiging ziet ze komen met angst en beven en heeft het leger ingezet om ervoor te zorgen dat de boeren niet het Binnenhof kunnen bereiken. De burgers die hun belastinggeld afdragen en meebetalen aan die hele poppenkast in Den Haag mogen niet naar het heiligdom. De militairen staan ze op te wachten. De toon is gezet en ik reken op het slimme boerenverstand morgen en dat ze nog een verrassing in de mouw hebben.

Ik kan er niet bij zijn maar onze vlag hangt morgen ondersteboven. Het teken dat ons land in zwaar weer zit en bij een hoop mensen de nood echt hoog is. Regering luister naar de inwoners van onze natie. Hou nu eens op het braafste jongetje in de EU klas te willen zijn. Kies voor ons !

Boeren zet um op !!!

Zeg het maar !