Nederland op zijn smalst

Per 2024 mogen er geen herten meer in een hertenkamp worden geplaatst. Dat is vandaag besloten. De dieren die er dan nog leven mogen blijven maar er mag geen nieuwe aanwas zijn. Want dat is zielig voor de herten. Nu weet ik niet hoe het bij jullie is maar hier worden ze alleen in “gevangenschap” geboren en ze zijn niet anders gewend. Ze maken hier ook een relaxte indruk en de dierenarts komt maar sporadisch langs.

Hele generaties gingen en gaan hier nog met de (klein)kinderen naar de “hertjes”. Mooi ontmoetingspunt in het dorp waar groot en klein van genieten. Natuurlijk lopen er ook nog andere diersoorten maar toch …

Maar goed minister Adema wil dat ze verdwijnen. Misschien moeten we ons hertenkamp gewoon de Opender Plassen noemen en de dieren laten verhongeren en verdorsten. Dan krijg je gewoon subsidie als je Staatsbosbeheer heet. Misschien komt er nog een leuke wolf voorbij of zo die dan mooi huis kan houden met de familie steenmarter.

Ondertussen groeien de problemen heel veel mensen boven het hoofd en besteden ze ik weet niet hoeveel tijd aan deze onzin.

Mocht je het artikel willen lezen ; klik hier !

Zeg het maar !