Ode aan alle Jo’s

Ik ben totaal in shock na het zien van het 2e deel van Undercover in Nederland. Mensonterend. Ik heb er geen andere woorden voor. En tegelijk denk ik aan Jo.

Jo werkt al jaren in deze sector. Jo doet haar werk met hart en ziel. Zelfs als het in andere opzichten tegenzit. Ze houdt van haar werk terwijl ze ook weet dat het af en toe roofbouw pleegt op haar welzijn.

Jo en al haar collega’s zullen met hetzelfde afgrijzen of zo niet nog meer dan ik hebben gekeken naar de beelden. Ik wil alle hardwerkende mensen in deze zorg een hart onder de riem steken.

Dat tuig in Wedde verdient de naam verzorger niet. Maar jullie … Jullie maken het verschil ! Als ik lintjes uit mocht reiken dan ging ie naar Jo en dus symbolisch naar alle mensen die dag in, dag uit zorgen met hun hart.

One Comment

  1. Corry

    Het was echt vreselijk om te zien, zo walgelijk en zo zielig voor de bewoners. Ik heb 22 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt, een wereld van verschil! Ik hoop oprecht dat de bewoners nu een fijn woonplezier hebben en dat deze monsters nooit weer aan het werk komen

Zeg het maar !