Blog

Oh oh Annemiek toch …

Gisteren was de aflevering te zien van BZV waarin de boeren via speed daten een voorselectie gingen maken uit 10 vrouwen/mannen. Vijf mogen er over blijven om die mee te slepen naar een dagje uit. Ik moet heel eerlijk zeggen dat dit niet mijn favoriete aflevering is. Het is veel en weinig. Veel mensen, veel van hetzelfde en weinig spraakmakende toestanden.

Alle dames zijn blijkbaar gebriefd om allemaal al een beetje verliefd te zijn op de boer die een brief van hen heeft ontvangen. Geertjan dacht aan de vitamines en pelde voor zijn dames een mandarijntje. En net toen ik dacht dat ik nooit had verwacht dat ie zo van de gezonde dingen was gaf ie al zijn vrouwen aan het eind een boeketje van wine-gums.

Er was 1 die me wel opviel en dat was Annemiek. Niet omdat ze de enige vrouw in het gezelschap is maar haar hele houding maakte dat ik dacht ; huh ? Wat een desinteresse ….. Ja ook mannen lijken soms niet op hun foto. Alles in je houding straalde uit dat je overal wilde zijn behalve daar. Terwijl sommigen zich toch heel erg uitgesloofd hadden. Want wie krijgt er nu een set handgemaakte onderzetters in schitterende kleuren cadeau ?

Ik bedoel maar. Blijkbaar was het ook nog een hele taak om uit de 10 briefschrijvers er 5 uit te kiezen want er waren maar 3 die redelijk in de buurt kwamen. En als ik goed tussen de regels kan lezen verwacht je er niet al teveel van want er zat niks bij waarvan je na 2 minuten al dacht ; oh dit is een kanshebber. De tijd die je in je gewone leven nodig hebt om dat te bepalen.

Natuurlijk snap ik dat het wel een dingetje is al die camera’s en toestanden. Een mens zou er zenuwachtig van worden. En dat was jij vast ook. Of zit je vast aan een contract en voelt het alsof je in een achtbaan zit die niet meer stopt voordat je het hele rondje mee bent geweest ? Hopelijk heb ik het helemaal mis maar voor nu denk ik ; oh Annemiek toch !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: