over bloemkool, frambozen en boer Giel

We houden niet van veel groentes maar bloemkool lust iedereen. Als ik in het weekend iets moet bedenken, dan wordt het dat dus vaak. De laatste 2 keer was het helaas een teleurstelling. Niet de lekkere smaak en een kooklucht (zelfs met de afzuigkap aan) die deed denken aan iets wat eigenlijk in de vuilnisbak hoorde. Herkomst ; Spanje. Beetje jammer.

Nu hebben we in Drachten de Frambozenboerderij die lekker bezig is. Een prachtige vitaminewinkel met leuk personeel. Je krijg acuut zin in fruit daar. Ooit begonnen op de Skieding en nu dus over de grens in Friesland. Een aanrader ! Zelfs voor waarom-eten-we-zo-vaak-groente? appelmoes-is-ook-gezond-mensen !

Maar mocht je nu niet in de buurt van Drachten wonen en toch biologisch willen eten … En vind je het belangrijk dat de route van de boer naar je bord geen duizend kilometer is … Heb je een COOP of een Poiesz in de buurt ? Dan moet je even verder lezen.

Je kan namelijk in die winkels kennismaken met Bioboer Giel !

Welkom bij Bioboer Giel! Wij zijn een ambachtelijk boerenbedrijf in groente en fruit. Dit verbouwen we al sinds 1992 met veel liefde en plezier. Met liefde voor het land en plezier in het vak. We vertellen je er graag iets meer over.

Voor jouw bio boer abonnement van biologische groente en fruit selecteren we groente en fruit van het seizoen. Van zomerkoninkjes tot winterpeentjes. Elke week ziet de tas er anders uit! Wij houden van afwisseling en, net als veel van onze abonnees, niet van alleen maar zware kolen en knollen op koude winterdagen. Daarom zorgen we ervoor dat er ook in de winter regelmatig een smakelijke salade in het pakket zit.

Als je een abonnement bij Bioboer Giel afsluit, staat er iedere week een goedgevulde tas vol heerlijke seizoensproducten klaar bij jouw Coop of Poiesz supermarkt. Je hebt de keuze uit maar liefst 8 tassen, geschikt voor 1 t/m 4 personen. Hier is de link naar de website ! Ook leuk om te weten ; je kan een proefabonnement afsluiten voor 4 weken en dan krijg je de 5e tas gratis ! En wie houdt er nu niet van dingen die niks kosten ?

Zeg het maar !