Blog

Renew

Als we in Amerika zouden wonen zou ik mijn man vragen of we onze vows zouden renewen. Dat doen stellen daar namelijk. Opnieuw je trouwbeloftes aan elkaar vernieuwen. Nu zouden wij snel klaar zijn want onze huwelijksceremonie duurde een kwartier inclusief zoeken naar de gehuurde getuigen die op weg waren naar de koffie.

Ik zou een soort van jurk aandoen en man een nieuwe spijkerbroek met een poloshirt. Misschien zou het op de dijk kunnen bij Paessens Moddergat zo vlak voor zonsondergang.

Ik zou hem vertellen dat er echt een wasmand in de douche staat en dat daar ook zijn was in mag. Ik zou hem vragen om zo af en toe eens wat beter te luisteren en dat werk niet alles is. Dat ik hem soms wel kan killen en dat ik best snap dat andersom ook zo is. Dat ik de vrijdagavonden haat met late diners om een uur of 1.

Maar ik zou hem ook bedanken dat ie het met me uithoudt, dat hij en onze kinderen ervoor zorgen dat ik elke dag wel iets moois zie. Omdat ze me compleet maken. Dat ik van hem hou. Dat hij een geweldige vader is en ik met geen ander s nachts op pubers wil wachten. Dat elke vrijdag ik blij ben dat we die dag of op zaterdag weer compleet zijn.

Het samen aan de grote tafel: de discussies, het stoeien met de jeugd. Dat ik hem bewonder om zijn doorzettingsvermogen en zijn kracht om te doen wat hij doet. Dat ik in elk van onze kinderen dingen terug zie van hem en dat me dat trots en gelukkig maakt.

Dat hij mijn allerbeste vriend is en ik hoop dat we samen 100 worden ….

Dat zou ik zeggen, daar op de dijk….

Wie weet ooit … ❤

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: