Respect

Dat woord hangt al een paar dagen in mijn hoofd. Misschien komt dat door sommige blogs van Alex schrijft.

Ik ben ouderwets opgevoed. Respect voor mijn ouders, buren en de politie. En alles wat daartussen zit. Wat niet betekende dat je over je heen moest laten lopen natuurlijk.

Die waarden hebben we doorgegeven aan onze kinderen. Natuurlijk zal er best eens wat gebeuren buiten mijn gezichtsveld maar ook dat hoort erbij.

Het hele leven is een leerschool toch ? Goed terug naar mijn hersenspinsels. Ik haal uit de blogs van Alex dat hij zich vaak niet gerespecteerd voelt. Misschien lees ik het verkeerd hoor maar dat is het gevoel wat ik erbij heb.

En ik dacht : hoe zit dat eigenlijk bij mij ? En de conclusie is dat ik dat gevoel dus helemaal niet heb. In mijn wereld is er sprake van wederzijds respect.

Online (waar we toch ook veel dingen doen zoals blogs lezen 🤣) is het veel gemakkelijker om onbeschoft te zijn. Zoals deze meneer. Ik schreef al eerder een blog over hem.

Deze “meneer” vindt dit soort teksten prima om te bezigen. Ik denk alleen dat ie niet weet hoe hard ie moet lopen als ie in real life tegenovet me zou staan. Dit soort types zijn de uitzondering op de regel dat je respect moet hebben voor anderen.

Proberen in te loggen op social media accounts is ook een hobby van hem.

Oh en hij doet graag alsof ie onderweg is naar ergens …. In dit geval Terschelling.

Dat jullie niet meer automatisch een reactie kunnen plaatsen heeft ook te maken met deze meneer. Via het gebruiken van mijn eigen emailadres heeft ie zich toegang verschaft tot dat recht en dat heb ik dus noodgedwongen moeten uitschakelen. Ga ik dit weekend even een oplossing voor zoeken !.

Dezelfde man ; hetzelfde ip nummer en verschillende namen.

Update ;

Zegt Marcel C … Kijk naar zijn eigen schermnaan.
Bijzonder toch … Na twitter is er nu iemand die probeert mijn wachtwoord te resetten op mijn website. Goh wie zou dat nou zijn ? 1 + 1 = en zo.

En als dat niet lukt tagt hij onze woningbouwvereniging. Geen idee wat ie daarmee wil bereiken maar goed …

Altijd fijn : een tevreden lezer !
So sue me ! Be my guest !

Voor nu lijkt het erop dat het account frankensteinnl verdwenen is maar MC kennende kan dat zomaar weer anders zijn. Ik geloof er niet meer zo in, in zijn oprechtheid.

Terug naar het echt leven 🙂 Daar heb ik op het gebied van respect geen klagen. En dat maakt me een blij mens ! Hoe zit het bij jou ? Word jij gerespecteerd om je mening, je levenshouding ? Of loop je ook tegen muren aan in dit opzicht ?