Respect man !

Wat u niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Vanmiddag reageerde ik op een foto van 2 vrachtwagens naast elkaar op de snelweg waarbij opgemerkt werd dat deze inhaalactie toch al zo’n 20 minuten duurde.

Nu is 20 minuten wel heel lang en het lijkt mij stug maar hee ik ben er niet bij geweest dus het zal wel. Mij reactie was dat het gas loslaten een optie was geweest zodat dit allemaal geen eeuwigheid hoefde te duren. En ik was niet de enige die dat bedacht.

Degene die het bericht had geplaatst zei dat ie niet het gas los kon laten want dan stond ie stil (?) en het verhaal achter de foto zou nog volgen. Blijkbaar was echt toch te warm achter het stuur en de frustratie groot want even later verscheen de mededeling dat ie het verhaal mooi voor zichzelf ging houden want hij was toch al veroordeeld bla bla bla.

Even een kleine toevoeging voordat de rest volgt. Deze meneer heeft zijn mond nogal vol van respect. Dat mensen geen respect hebben voor chauffeurs, dat mensen niet meer met elkaar praten enz enz. Dat planners geen respect hebben en medeweggebruikers ook al niet. In sommige opzichten heeft ie misschien best een punt, bij andere dingen denk ik er anders over.

Hij schreef ook ooit iets over het gebruik van de mobiele telefoon achter het stuur (foei!) en plaatste even later er 1 van een trailer waar de kettingen zijns inziens los op lagen. Gemaakt vanuit zijn cabine van achter … jawel… vul zelf maar in.

In coronatijd viel hij over mensen die het niet zo nauw namen met de regels (en ook daar had ie zeker een punt !) maar meldde dat even vanuit zijn vakantiehuis in Duitsland. Heeft u een beetje beeld ?

Goed terug naar vanmiddag. Het verhaal zou komen en toen weer niet omdat … Ik vond dat ie zich liet kennen en zei dat ook. En toen kwam plots het verhaal weer wel. Ik was er wel een beetje klaar mee en reageerde door een opmerking te maken dat ik maar niet ging reageren aangezien een beetje tegengas (woordspeling :)) blijkbaar direct zorgde voor rode hoofden en hoge bloeddruk. Ik ben absoluut voor wat interactie maar op deze manier … Nee dankjewel.

Zijn reply was het volgende ; “jij hebt mij uitgedaagd ! En het is gvd nooit goed wat ik doe.” Kijk als je graag interactie wilt op je blog, dan is dit niet de manier lijkt me. Een oproep tot meer volgers deze week en dan zo uit je slof schieten.

Lekker respectloos om zo om te gaan met mensen die tenminste de moeite nemen om te reageren op een blog. Je kan je muil nog zo vol hebben over respect dit en respect dat maar dan moet je oom doen wat je zegt. Kijk als je ook zoek bent naar jaknikkers moet je in Schoonebeek zijn …. Tenminste daar stonden ze vroeger.

Ik pas wel op : ik reageer niet meer op desbetreffende meneer en zijn berichten. Het enige wat ik nog wel kwijt wil is dat preken over respect blijkbaar meer in zijn systeem zit dan daadwerkelijk tonen.

Mochten jullie op zoek willen gaan maar bovenstaande : de held heeft alles verwijderd … 😂

Zeg het maar !