S.O.S

Ik heb een hobby nodig ! Ik haak en lees maar na een poos ben je dat ook wel zat. Iemand een leuke idee voor een originele tijdsbesteding ?

De enige eis is dat ik het binnen moet kunnen doen en dat het low budget is. Kom maar op met jullie suggesties !

2 Comments

  1. Jetty

    Junkjournalen is low budget. Ik vind het heerlijk om te doen. Verzamel er vanalles voor. Ben nu in eentje bezig die ik heb gemaakt van gebruikte enveloppen in verschillende maten. De omslag heb ik gemaakt van een kartonnen verpakking. Ik week leuke etiketten van potten en flessen. Oude vitrages, leuke plaatjes uit tijdschriften, noem maar op, alles is goed. Oké ik heb ook wel wat dingetjes van Ali maar het meeste is gebruikt spul. En ik gebruik ook inkt enzo maar dat is niet perse nodig. De enveloppen heb ik oud gemaakt door ze in goedkope oploskoffie te leggen en aan de lucht te laten drogen.

Zeg het maar !