Blog

Stevig verliefd

Mensen die mij echt kennen weten dat ik absoluut niet modebewust ben, een minimalistische garderobe bezit en slechts 1 paar schoenen. Ja echt 1 paar. Een paar wandelschoenen van Scapino die nergens goed onder staan maar wel heul lekker lopen. Geen hakken voor mij dus 🙂

Dochter daarentegen is wel van de kleding en schoenen. Vooral veel schoenen. Daar kan ze ook niks aan doen wamt die genen heeft ze ge-erft van mijn zus die ook al geen schoenenwinkel voorbij kan lopen zonder er naar binnen te gaan.

Quarantaine

Blijkbaar doet quarantaine toch gekke dingen met je geest want ik zag een paar schoenen online waarvan ik dacht : die wil ik ! Deze vrouw, die niks heeft met schoenen, is stevig verliefd op een paar lompe stappers met leuke details. Ergens kwamen ze me wel bekend voor maar toch anders. Blijkt dat het dr Martens zijn waar onze oudste heel lang voor heeft gespaard en er nu hele dagen op loopt.

Dr Martens bestaat al een poosje naar het schijnt … (ja ik loop wat achter op dat gebied mensen)

De eerste Dr. Martens schoen rolde van de band op 1 april 1960 en werd 1460 gedoopt, een verwijzing naar de datum van productie. In de beginjaren pikten voornamelijk postbezorgers, politieagenten en fabrieksarbeiders de schoen op omwille van het comfort en de duurzaamheid van het materiaal.

Groen

En nog steeds zijn ze bijzonder populair of zijn ze bezig aan een comeback ? Dat zou ook kunnen. Hoe dan ook ; ik vind de groene echt prachtig ! Dus nu moet ik therapie want ik ga echt niet zoveel geld uitgeven aan een paar schoenen. Dan zou ik de kinderen een maand geen eten kunnen geven en dat schijnt wel essentieel te zijn als je wilt dat ze blijven functioneren.

Gelukkig hebben we nu deze blog en kan ik elke dag even kijken totdat de bui weer overwaait. En ik weer dan tevreden ben met mijn beige/grijze met roze accenten wandelschoenen maat 39. 🙂

#stayhome #staysafe

Samen sterk en zorg goed voor elkaar !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: