Stijlloos

Mij maak je niet blij met een middagje kleding shoppen. Ik zou werkelijk niet weten wanneer ik voor het laatst iets gekocht heb. Of het moet al dat jasje zijn bij MS mode 8 jaar geleden. Met slangenprint. Ik loop nog liever in de bouwmarkt ….

Huidige outfit ; spijkerbroek, zwarte wijde trui. Of een blauwe …. Altijd ! Ik heb er gewoon geen kijk op en geen gevoel voor. Je zou me stijlloos kunnen noemen.

Nu kwam ik online Anno Anno tegen. Een bedrijf, gevestigd in Kopenhagen, met stylistes in dienst die aan de hand van jouw input een box samenstellen met kleding waarvan zij denken dat dat bij jou zal passen. Je kan ook nog aangeven in welke prijsklasse ze mogen zoeken.

En met de zon hoog aan de hemel en tegenwoordig teveel tijd op zondag doe je gekke dingen. Ik bestelde een box en ik boekte zelfs een gesprek met een styliste zodat ze nog beter weet wat ik graag zou willen. Ik ben echt reuze benieuwd ! Je betaalt alleen 15 euro borg, de kledingstukken die je niet wilt houden mag je kosteloos retourneren. Yeah !

Zo benieuwd of er zwarte of blauwe truien bijzitten !

2 Comments

  1. Corry

    Oh wat knap dat je dat aandurft! Ik zou het niet kunnen. Nu is mijn kledingkast wel iets anders gevuld als die van jou, zoals ik lees. Maar ik zou het niet aan een vreemde durven overlaten.

Zeg het maar !