Blog

Stil aan de overkant …

Misschien dachten jullie dat wel over de blogberichten hier. Het laatste bericht is van 2 oktober en als ik niet meer ga schrijven kan ik net zo goed dit opdoeken en af en toe wat plaatsen op Facebook.

Ik geloof dat ik een beetje last heb van een herfstdip terwijl dat toch 1 van mijn favoriete seizoenen is. Misschien komt het door al die regen. Het groeiseizoen is voorbij dus wat mij betreft mogen de sluisdeuren boven dicht.

Verder had ik het nogal druk met allerlei zaken waarvan je al heel lang weet dat het moet en het je dan toch overvalt. Bijvoorbeeld de jaarlijkse apk keuring. Ik word daar altijd een beetje veel nerveus van. Ons gebakje is 17 jaar oud maar voor ons zo fijn om op de oprit te hebben.

De dag dat ie dan bij de garage staat loop ik een beetje rond als een kip zonder kop. Gelukkig viel het allemaal heel erg mee en kunnen we voor 140 euro weer een jaar lang gekeurd de weg op. Mede dankzij zijn vorige eigenaar die gewoon heel goed ervoor heeft gezorgd. Onze Franse dame staat voor zoveel herinneringen ….

En toen ging mijn telefoon dood. Ik kon al verlengen maar wilde nog niet totdat werkelijk iedereen waarmee ik sprak zei ; wat zeg je ???? Je klinkt zo ver weg …. Niet meer te verstaan blijkbaar. Het zijn allemaal geen verschrikkelijke dingen om te doen en te regelen maar als je al niet vooruit te branden bent dan kan het een opgave zijn kan ik u vertellen.

Kortom een hoop niet noemenswaardige drukte in huize M. Konden we dat maar zeggen van alle ontwikkelingen in dit land …. Ik weet het niet hoor maar volgens mij is de wereld een beetje gek geworden. Dingen die vroeger goed waren zijn nu fout. Eén of ander mens uit Verweggistan komt ons even vertellen wat we allemaal wel niet verkeerd doen en de regering en “onze”volksvertegenwoordiging laat haar oren ernaar hangen.

Nieuwe protesten van boeren zijn aangekondigd en burgers kunnen zich aansluiten. Wat dat betreft hoop ik op een hete herfst. Genoeg is genoeg. Ik ben er zo klaar mee. Klimaat gekkies die zich vastlijmen aan bankgebouwen …. Moskeeën die meer lawaai willen maken ….. De Gouden eeuw die niet meer genoemd mag worden …. En ga zo maar door. Ik word er een beetje verdrietig van. Maar vooral opstandig.

Dus ik hou deze site nog maar even aan ….. Ik denk dat ik binnenkort bijzonder veel te schrijven heb.

Zeg het maar !