Blog

Supermarkt ergenissen top 8

1. Mensen die bij de kassa hun weekboodschappen in tassen doen alsof het hun keukenkast al is. Het duurt en duurt en duurt maar …

2. Mensen die hun bovenmodaal leasebak scheef parkeren zodat ze 2 of in het ergste geval 3 plekken in beslag nemen. Als je zoiets niet fatsoenlijk kan besturen moet je op de fiets komen.

3. De laten-we-even-gezellig-bijpraten-midden-in-het-gangpad mensen. Prima als je elkaar even spreekt maar moet dat nou altijd voor het vak waar ik al op mijn knieën moet om achter uit het onderste schap het laatste product te pakken?

4. De mensen die denken dat de supermarkt ook een overdekte speelhal is voor hun kinderen. Ik snap dat je ze soms wel even niet horen en zien wilt terwijl je dubt over schouder – of achterham maar mijn enkels en mijn oren zijn me dierbaar.

5. De bellende homo sapiens. Negen van de 10 gesprekken gaan helemaal nergens over en het nieuwtje bespreken dat die collega toch wel echt een flapdrol is kan ook nadat je je zooi hebt afgerekend. Daar hoeft echt geen file bij de zuivel te voor ontstaan omdat jij blijkbaar niet 2 dingen tegelijk kan.

6. De knijpers. Mensen die op de groente en fruitafdeling overal eerst in moeten knijpen alsof het een welgevormd achterwerk is van een verboden vrucht. Jullie snappen dat je niet in elke appel hoeft te knijpen om te zien of het je geld waard is ?

7. Mensen die flessen inleveren van 3 maanden en vervolgens de automaat dusdanig overstuur maken dat er weer iemand uit de winkel moet worden geplukt om de boel te ontstoppen. En nee Gerda ook na 6 keer proberen eet ie de statiegeldloze fles niet op.

8. De hooghartige types die de caissière en vulploegmedewerker behandelen als oud vuil. Even vragen of je erbij mag ipv iemand bijna ondersteboven te duwen is oké hoor. En je gaat er echt niet dood aan als je even goedemorgen zegt tegen diegene achter de kassa en ook een dankjewel is niet strafbaar hoor. Zie ook punt 5.

Jullie snappen het al ; ik moet zo boodschappen doen en ik het er zin in. 🙂

2 Comments

  • Corry Hut

    🤣🤣 zo herkenbaar…..mensen voor me in de rij die hun boodschappen uit de kar pakken en op de band leggen alsof het allemaal kristal is.
    Mensen die hun beurs nog moeten zoeken als de kar alweer vol is, ik sta al lang met mijn pasje in de hand te wachten.
    Enz enz…..

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: