Te huur …

Gisteren reden we langs de Bolder 70 in Drachten en ik kon een glimlach niet onderdrukken. Iemand heeft de sleutels in moeten leveren. Grote borden met “te huur” sieren de voorgevel.

Op de foto’s de glazen tafel waaraan ik heb gezeten omdat we kloppende loonspecificaties wilden hebben. Dat bleek niet te kunnen want elke extra regel kostte 50 cent extra en dat wilden ze niet betalen.

De keuken waar ik op het matje werd geroepen omdat men dacht dat Jan iets door gespeeld had een de vakbond. We waren op dat moment helemaal geen lid.

Mw vd A aan de ene kant, samen met de planner. En meneer vd A die “even een kopje koffie kwam halen”. De man die op papier niks meer te maken had met de onderneming na zijn veroordeling in 2016. Op papier inderdaad …

De man die woedeaanvallen krijgt als mensen vragen gaan stellen. En hoe meer je in de goede richting zit, hoe harder hij brult.

De entree waar sinds januari 2015 op een bel moet worden gedrukt om binnen te komen. Dat was meer representatief dan dat mensen zo binnen konden lopen aldus Mw vd A. De actie van de FNV op 22 december die verhaal kwamen halen met een aantal gedupeerde chauffeurs had daar natuurlijk niks mee te maken. *proest*

Ik schreef al eerder iets over de ex-werkgever van Jan en ik maak me geen enkele illusie. Die duiken straks wel weer ergens op met een schimmige onderneming. Die kunnen niet zonder. En Mw vd A zal nooit meer wethouder worden dus kunnen ze samen weer de boel belazeren.

Maar die borden op de ramen met “te huur” zullen voor veel mensen een opluchting zijn denk ik …

Zeg het maar !