The end of the show ?

Het jaar loopt weer ten einde en altijd rond deze tijd meldt mijn host Just Host (echt een aanrader !) dat het weer tijd wordt om te verlengen. En elk jaar heb ik mijn twijfels. Andere jaren was het vooral de gedachte dat er niet zoveel te melden was en het idee had dat ik alles al eens verteld had en een beetje in herhaling viel.

Dit jaar ligt het anders. De afgelopen maanden waren regelmatig zwaar en heb ik jullie meegenomen in mijn rouwproces. Mijn ups, mijn downs. En ik ben er nog lang niet. Ik heb eigenlijk ook geen idee waar dat dan is. Het wordt nooit meer hoe het was. Het leven staat stil maar is ook een rollercoaster op hetzelfde moment.

En de situatie in de wereld maakt het er ook niet beter op. Neem alleen de energierekening. Hadden jullie ooit gedacht dat we ons af moesten vragen of we het ons konden veroorloven om de kachel een graad hoger te zetten ? Ik niet ! En tel daar de gestegen prijzen voor de boodschappen eens bij op …

En alhoewel mijn blog geen kapitaal kost is het toch ook een reden om mee te nemen in mijn overweging of ik er nog een jaar aan vastplak. En is bloggen nog de juiste manier om mijn hart te luchten ? Kan ook in een dagboek of zo zeg maar …. Maar misschien helpt het delen van mijn stukken van mijn leven wel een ander.

Als er ook maar 1 iemand is die denkt ; dat herken ik ! Of als er maar 1 iemand is die denkt ; goh werkt het zo ? Nooit geweten ! Kortom de jaarlijkse overweging is deze keer anders dan andere jaren maar in principe blijft de keuze hetzelfde. Is this the end of the show of ga ik nog even door ?

Ik hou jullie op de hoogte !

Zeg het maar !