The great reset

Ik maak me zorgen. Er lopen figuren rond in deze maatschappij die werkelijk compleet van het pad zijn. En wat het nog erger maakt ; het is deel van ons landsbestuur. Het zit in de kamer en strijkt ruwweg 6 duizend euro per maand op. Verschijnt bijna niet bij debatten en als ie al zijn mond opendoet wens je dat ie hem snel weer dicht doet. 

De man die vindt dat we gewoon al het gas onder Groningen moeten oppompen omdat die aardbevingen niet zoveel voorstellen. De man die alle coronaregels aan zijn laars lapt. De voorzitter van een partij die in een kamerdebat een overeenkomst ziet tussen de aanpak van corona en de 2e wereldoorlog. Ik verzin het niet.

De man die zijn mond vol heeft over the great reset, build back beter en ondertussen van zichzelf een karikatuur maakt. Inclusief snor. Misschien moet hij die eens drukken en zich aanmelden bij welke kliniek dan ook. Het lijkt me namelijk hoog tijd dat de brein van deze idioot eens gereset wordt. En dan in a great way. Mijn god wat een loser.

Het gaat bij Baudet niet om de kiezers. Niet om de boeren, de slachtoffers van de toeslagenaffaire. Hij houdt geen rekening met de gevoelens van zijn kiezers. Dat toonde de smakeloze poster wel aan die betrekking had op het thema vrijheid. Het gaat alleen maar om Baudet.

Snuivend aan lavendelzakjes, met zijn blote reet op de foto bij het zwembad. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hij regelmatig niet helemaal helder is. Je zou zelfs kunnen denken dat ie een klap van een (wind)molen heeft gehad.

Als er iemand rijp is voor een great reset dan is het Thierry Baudet wel ( al dan niet in een dwangbuis).

Zeg het maar !