Those were the days

Ik las een tweet van Daphne en dacht : oh yes please !! Doe maar! De tijd dat de journaals gevuld werden met huis, tuin en keukenonderwerpen. Het leven een versnelling lager en dat het grootste nieuws dat Phytophthora weer opgedoken is op de aardappelvelden.

De tijd van komkommernieuws. Beelden van mensen op het strand en een diepte-interview met een meisje die haar strandbal is verloren. Een item over de huurprijs van een strandstoel. De strandwacht die zijn handen vol heeft aan mensen die afdrijven op hun luchtbedden.

De oproep van Staatsbosbeheer om geen rommel achter te laten. De kraampjes in de Betuwe langs de weg waar je voor een habbekrats kersen kan kopen. Een verslaggever die gaat kijken bij een fruitteler waar geoogst wordt.

Heimwee naar de tijd dat men geen idee had hoe men 20 minuten nieuws moet vullen omdat het wereldnieuws even met vakantie is. Dat waren de dagen !

Geen coronanieuws, geen vliegtuigen waar mensen aan hangen omdat ze een verschrikkelijke plek willen verlaten. De tijd van komkommernieuws is voorbij en ik denk dat de man van Daphne gelijk heeft. De wereld is kapot.

Those were the days my friend

Zeg het maar !