
Traybake met kip

Met dit warme weer heb ik geen zin om uitgebreid te koken. Eigenlijk heb ik dat ook niet als het -10 is en alles daartussen als ik alleen thuis ben.
Voordeel van alleen eten is wel dat je een keer wat nieuws kan proberen. En dat deed ik. Laatst had ik al een keer kippendijfilet (mooi woord voor Wordfeud!) gemaakt in een sausje.

Dit smaakte bijzonder goed. Zo goed dat ik alleen de kip at en er niks bij had gemaakt. Vandaag deed ik dat wel …
Krieltjes, spekjes, paprika en ui in hapklare brokken en dus de bovengenoemde kip (die je voor de beste smaak het beste een nachtje in de koelkast kan zetten als je de boel toegevoegd hebt)

Airfryer aan op 180 graden, bakpapier erin (als de airfryer op temperatuur is) en dan de ingrediënten erop. Twintig minuten baktijd. Dan heb je mooi tijd om even de boel op te ruimen, de vaatwasser leeg te halen of naar buiten te kijken hoe het gras groeit (niet zo hard met deze temperaturen) en dan is dit het resultaat!

Eet smakelijk !

