Van mijn geloof gevallen …

Ik dacht altijd dat ik er het type niet voor was. Weleens geprobeerd in het begin maar nee ik vond het nou niet echt super en begreep de hype niet helemaal. Maar ik ben om. Dochter kocht een nieuwe en ik kreeg haar oude. En ik heb er sindsdien gretig gebruik van gemaakt. Zo handig op plekken waar je anders lag te worstelen met licht, zwaarte en hoe je het nou het beste het kon doen, lezen in bed.

Ik heb het over een e-reader voor wie het nog niet begrepen had. Natuurlijk gaat er niks boven een echt boek maar de e-reader is zo gek nog niet. Een voordeel is bijvoorbeeld dat je op zondagmiddag gewoon een nieuw boek kan downloaden (bijvoorbeeld via kobo-plus, niet gratis maar wel ideaal) en kan beginnen aan een nieuw avontuur. Want dat is lezen voor mij.

Mee in het leven van de hoofdpersoon. Je hebt van die boeken waarvan je wilt weten hoe het af gaat lopen maar ook weer niet want dan is het voorbij, die reis. Ik heb 2 jaar niet echt kunnen lezen. Mijn ogen zagen de letters wel, mijn hersenen maakten er een zin van maar ik ging niet mee met het verhaal. Rouwen doet gekke dingen met je brein. Maar het is terug.

Ik doe mee aan de Hebban reading challenge en heb in gevuld dat ik 24 boeken wil lezen dit jaar. Dat zijn er 2 per maand (joe echt !) en dat moet lukken met ook nog werk, studie, huishouden en slapen. En om bij te houden wat ik nu gelezen heb heb ik nu een boekenboek. Gekregen van dochter en ik ben er helemaal blij mee.

De uitgever is Mus (die ook al die leuke bullet journals maakt) en het is een mooi gebonden boekje. Je hebt je boekenplank, je wensenlijst, trackers, challenges en ruimte voor 100 leesverslagen. Ik ben fan ! Mocht je nu denken ” hee daar wil ik meer van weten!”, hier is de link. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Zeg het maar !