Vera en het doel

Gisteren was het Afghanistan debat. Je kan er veel over zeggen maar uiteindelijk komt het toch weer op hetzelfde neer … Ze betuigen diepe spijt over het gebeurde, trekken lessen uit het alles en blijven lekker zitten waar ze zitten.

Aankomed weekend gaan Remkes, Rutte, Hoekstra en Kaag gezellig naar een landgoed en hopen op briljante ideeën voor de formatie tijdens dat verblijf.

Ik heb er al 1 …. Stap allemaal op ! Trek je conclusie en ga. Maar dat gaan jullie niet doen want het zit zo lekker dat pluche. De lijst is inmiddels eindeloos mensen.

De motie van afkeuring gaat het niet halen, de kamervoorzitter Vera Bergkamp is de partijdige scheidsrechter en heeft vakkundig het democratisch proces de nek omgedraaid door mee te gaan in blokjesgate in opdrachtgever van Kaag.

Zodra iemand voor het doel kwam en het erop leek dat degene een doelpunt ging maken floot ze voor buitenspel. We zijn echt helemaal verloren in dit land. Het democratische principe is dood. Het gaat echt lekker met de nieuwe bestuurspolitiek. Als je van onrechtvaardigheid en vriendjespolitiek houdt tenminste..

Zeg het maar !