Volgens Saar …

is het een cadeau aan jezelf. Een retreat op Ibiza. Wat je dromen of wensen ook zijn, ze beloven dat je er een mooi begin mee kan maken. Je gaat heel veel dingen over jezelf ontdekken en je echte ziel vinden. Je gaat transformeren in je nieuwe ik, daar op Ibiza. Saar is enthousiast zeg maar.

En man wat ben ik op zoek naar de nieuwe Jet! Volledig in balans, vrij van zelf verzonnen keurslijven.En als dat dan kan op Ibiza in plaats van Paesens-Moddergat … Wie wil dat nou niet ? Niet dat ik er ooit geweest ben en ik ken het eigenlijk alleen van berichten dat Patty Brard er iets deed met klysma’s.

Daardoor kon je ook jezelf vinden geloof en werd je gelijk ontdaan van alle giftige afvalstoffen die zich opgehoopt hadden in je lijf. Want dat zat dan ook weer je geestelijke ontwikkeling in de weg. Of zo … Oh en Wesley en zijn Yolanthe hebben/hadden er een woning. Ik weet dus eigenlijk niks van Ibiza.

Zo’n retreat onder leiding van een gediplomeerde zweefmevrouw zal ongetwijfeld een ervaring zijn om nooit te vergeten. Al was het alleen maar door de omgeving. Even helemaal vrij van de Nederlandse burgerlijkheid, met je voeten in het water en schelpen in de hand. Daar hoef je geen kennis voor te hebben over dat Spaanse eiland. En zoals ik al zei ; die heb ik maar amper.

En als ik de prijzen zie van het cadeau aan mezelf, dan blijft dat ook zo. 3500 euro (exclusief vliegreis he ?). Dan geef ik mezelf wel een tas cadeau en stop daar symbolisch al mijn geestelijke bagage in. En van het restant een elektrische fiets zodat ik mezelf naar mooie plekken kan brengen.

Mocht het jou nou wel wat lijken, klik hier voor alle info.

Zeg het maar !