Vraagje !

Als je voor één dag iemand anders kon zijn, wie zou dat dan zijn en waarom?

Ik zou best een dag vuurtorenwachter op Terschelling willen zijn. Prachtig uitzicht en best benieuwd wat ze nu de hele dag doen, boven in die prachtige toren.

En jullie ?

10 Comments

    1. Jet M

     Hahahahahaha Nicolette van B heeft niet het lef om te reageren op mijn blog Marcel. Of zal ik je bertroll4 noemen ? Echt benieuwd hoe dat nou zit met die mevrouw die tegen betaling je een dienst zou bewijzen. Nou succes verder hè ?! Wel fijn dit, nu heb ik weeeeeeer een update voor dat ene speciale blogje. Nou tot later !

 1. M.

  Ja! ik heb een vraagje! waarom stalk jij me vanachter een anoniem (haat) account en bemoei jij je met een discussie die ik met anderen heb op Twitter? ik benoem jou al dágen niet en toch blijf je iedere keer weer (hatelijke) opmerkingen op de afgesloten pagina over mij! NB je noemt mijn naam en ik mag dat niet lezen? moesten we over jou doen, dan is het huis te klein!
  Graag hoor ik je reactie in deze.

  1. Jet M

   Ahhhh je bent het dus wel ! En ik hou gewoon een online archief over je bij. En dat laat aan een select groepje lezen. En ik stalk je niet. Ik volg je gewoon, als je schaduw zeg maar. Dag Marcel !

 2. N.

  ik heb inmiddels wel contact met Marcel, ja daar heb je gelijk in! sterker nog ik heb m van het weekend nog gesproken! Hoe leuk was dat! Hij is idd op de hoogte van jouw (haatblog) achter slot, beetje hypocriet, vind je niet? we hebben samen ons oog laten vallen op Loft 13, wie weet tot binnenkort 🙂

  1. Jet M

   HAHAHAHAHAHA ! Je spreekt je in 2 berichten jezelf 3 keer tegen.En dat Loft 13 heb je al eens eerder gebruikt. Misschien moet je wat originelers bedenken. Ik zie je graag verschijnen hoor. Neem je je trekker mee ?

 3. M

  hoe zoue je het vinden als anderen dat over jou doen? zolang ik de weg naar het blog wat over mij gaat blijf zien op jouw domein blijf ik je lastig vallen, je hebt het helemaal zelf in de hand hierin!
  beantwoord gewoon mijn mail dat maakt het zó veel makkelijker!

  1. Jet M

   Nou Marcel je hebt je 5 minuten aandacht weer gehad. Hup naar de ballenbak. Ik ga ook geen reacties meer van je toelaten nu. Dan weet je dat even !

Zeg het maar !