Waarom eigenlijk niet ?

Zoals velen weten volg ik Diane in Denemark via de sociale media kanalen en een thema wat vaak bij haar terugkeert is de swap party.

Een aantal dames neemt spullen mee die niet meer gebruikt of gedragen worden in hun huishouding en tijdens een gezellige samenzijn met een hapje en een drankje worden deze spullen uitgestald en kan men dingen weer meenemen die in de smaak vallen.

Hetgeen wat overblijft wordt gedoneerd aan kringloopwinkels. Ik vind het eigenlijk wel een super idee maar ik hoor nooit dat er zoiets georganiseerd wordt. Misschien ligt dat aan de kringen waarin ik verkeer hoor 🙂

Misschien leuk om eens te kijken of er animo is om zoiets hier te regelen … Ik ben benieuwd of jullie bekend zijn met dit fenomeen. Hieronder de video van eerder genoemde Diane in Denmark.

Zeg het maar !