Waarom zou je het doen ?

Waarom zou je proberen om me te kwetsen via je twitterbio ? Ik laat je met rust. Ik heb echt wel wat anders aan mijn hoofd dan (n)iemand in Midden Beemster die zijn highlights in het leven haalt uit busschema’s en via anonieme accounts de politie te beledigen. Wat moet er gebeuren zodat je eindelijk eens je virtuele muil houdt Marcel Chenevert ? Een persoonlijk bezoekje misschien ? Ik heb 2 chauffeurs in mijn gezin die hun hand niet omdraaien voor een stukje toeren.

De sterfdatum van mijn Jan even vermelden in jouw bio. Met iets over actie = reactie. Ik heb werkelijk geen idee waar je het (weer) over hebt maar goed … Je hebt in jouw beperkte denkvermogen helemaal geen reden nodig om zoiets laags te doen. Nogmaals laat me met rust.

Update ; je mag mijn naam zoveel noemen als je wilt hoor Marcel 😂 Zolang je mijn kinderen en overleden man er maar buiten laat.

Zeg het maar !