Blog

Wat een gezeik !

Inmiddels zijn we in seizoen 3 van Chateau Meiland beland en om maar met de deur in huis te vallen ; misschien hadden ze het bij 2 seizoenen moeten laten.

De familie is duidelijk klaar met het chateau en het Franse leven. Het werk is nooit af, het is allemaal zo Frans en dan die gasten nog … Ze vinden het allemaal maar gezeik.

Hengelo

Dat het programma ze geen windeieren heeft gelegd blijkt wel uit het feit dat ze inmiddels een riante woonboerderij met gastenverblijven hebben gekocht in het Gelderse Hengelo. En dat gun ik ze van harte. Jammer dat ze geen geld geïnvesteerd hebben in een kinderzitje zodat Claire ook veilig vervoerd kan worden.

Vooral het eerste seizoen heb ik genoten van de bonte verzameling mensen die samen een soort van gezin vormen. Martien als over the top gastheer, “manwijf” Erica en dochter Maxime. Het was redelijk spontaan en ik heb echt dubbel gelegen voor de tv.

For sale

Wat een verschil met seizoen 3. Blijkbaar moet er nog even de kledinglijn van Maxime gepromoot worden (iets wat al langer in pijplijn zat aangezien de samples nu al binnen zijn), de wijn moet er nog even uit via Wijnvoordeel en het chateau moet verkocht worden.

De familie loopt er super gestyld bij waardoor ik vermoed dat Martien goed betaald wordt voor het dragen van een sjaal die mij persoonlijk doet denken een een hondendeken. Ik krijg er een beetje uitslag van en ik betrapte mezelf erop dat ik hardop riep; wat een baggerprogramma is het geworden !

Uitgemolken

Mijn  gehoor is niet al te best maar dankzij het gekrijs van een aantal leden van de familie mag het volume van de tv weer een streepje hoger. Wat mij betreft is de Meiland koek op, het principe is uitgemolken en ik ben er klaar mee.

Ik wens Hengelo (Gelderland) sterkte straks! En Nadège een geweldige baan !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: