Wat zit mijn haar leuk !

Ik val maar met de deur in huis ; het is nationale complimentendag !

En vandaag vind ik dat we ons allemaal zelf wel eens een veer op de hoed mogen zetten (of in de …. mogen steken).

Wat aardigs zeggen tegen of over iemand is voor velen (ja ook voor mij) best wel te doen maar oh wee als we ons zelf een compliment moeten geven.

We weten altijd haarfijn aan te geven wat voor verbetering vatbaar is (ik heb ooit iets geborduurd en ipv trots te zijn op het eindresultaat zie ik alleen die paar steken die iets te laag zitten) maar iets positiefs over onszelf …. We krijgen het zo slecht onze strot uit.

Misschien is vandaag wel een uitgelezen dag om dat eens te doen. Wat vind jij niet positief aan jezelf ? Ik begin ….. *schraapt keel*

Ik vind dat ik goed ben in het herpakken en vasthouden van een positieve kijk op het leven !

Nu jij !

Zeg het maar !